• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Ballonger med trykk

Tenk på ordet "fest" og du kommer til å tenke på ballonger! Uansett om bedriften din har premiere eller feirer jubileum så er ballonger en nødvendighet. Hvorfor da ikke gjøre litt ekstra reklame for bedriften din gjennom å bruke reklameballonger? Axon Profil har ballonger i alle regnbuens farger!

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Nøkkelringer
Nøkkelringer

Axon Profil tilbyr et bredt sortiment av smarte og funksjonelle nøkkelringer av plast og metall. Vi har også et omfattende sortiment av nøkkelringer med spesielle funksjoner som flaskeåpnere, kompass og pilleboks. Hos oss finner du alt innen nøkkelringer!

Festivalbånd
Festivalbånd

Rimelige festivalbånd i plast og tyvek.

Kjærlighet på pinne
Kjærlighet på pinne

Kjærlighet på pinne med trykk – for liten som stor.

Pastillesker
Pastillesker

Bredt sortiment av pastillesker med reklametrykk.

Karameller
Karameller

Karameller med reklametrykk til uslåelige priser.

Sjokolade
Sjokolade

Sjokoladebiter av fineste kvalitet med reklametrykk.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med trykk for deg som søker et omtenksomt reklameprodukt.

Reklamepenner
Reklamepenner

Markedets kanskje største utvalg av reklamepenner.

Mer om Axon Profils ballonger

Axon Profil tilbyr ballinger av høy kvalitet til en rimelig penge, med trykk og rask leveranse. Normal leveringstid er 2 uker, men om det virkelig er travelt kan vi mot en ekspressavgift klare å få til en leveranse på så kort tid som 5-7 arbeidsdager. Vi trykker våre ballonger i et trykkeri med lang erfaring med ballongtrykk. Å trykke ballonger er nemlig en spesiell kunst som ikke alle trykkerier behersker. Miste bestillingsmengde er 1000 stk og det er da mulig å trykke med maksimalt to farger. Fra 3000 stk kan man trykke med maksimalt fem farger. Det er mulig å fylle ballongene med helium. Helium forsvinner dog ganske raskt og gjør at formen forsvinner etter ca ett døgn. Vi anbefaler derfor at vanlig luft benyttes. Hos oss finner du også et flertall praktiske tilbehør som ballongpinner og ballongpumper.

Ballonger i markedsføringen

Ballonger med trykk er et festlig profilprodukt som er perfekt ved for eksempel messer, innvielser og åpne hus. De er veldig billige i innkjøp og skaper, for en liten penge, både trivsel og tydelig reklame. Ballonger finnes i mange ulike farger, så det er lett å fine en farge som matcher ditt firma sine farger. Du kan også blande ulike farger så lenge trykket og trykkfargen er den samme. Man behøver altså ikke bare begrense seg til en ballongfarge, men skape en herlig miks av farger. Å blande fargene er særlig trivelig når man har tenkt til å dekorere et messelokale eller lignende. Ballonger er ikke bare en dekorasjon, men også først og fremst alle barn sin favoritt. Alle barn elsker ballonger! Å dele ut ballonger med trykk kan derfor være en smart måte på lokke barnefamilier inn i din butikk eller til din monter. For en ekstremt lav kostnad kan man nå mange nye kunder og samtidig gjøre en hel masse barn lykkelige. Hva er vel bedre enn det?

Ballonger med fototrykk

Har du et litt mer avansert motiv du vil trykke så kan vi tilby ballonger med fototrykk. På disse ballongene kan man trykke logoer med mange farger eller ekte fotografier. Fototrykk er noe dyrere enn et normalt trykk, men resultatet blir på den andre siden riktig fantastisk. Trykket holder absolutt toppklasse. Takket være at du har så få begrensninger kan du slippe løs fantasien når det gjelder motivet. Kanskje et foto av hele personalet? Eller firmaets maskot? Du bestemmer selv! Før vi trykker ballongene får du alltid en digital korrektur der du ser eksakt hvordan trykket kommer til å se ut. Vil du gjøre noen endringer gjør vi disse og sender ut en ny korrektur. Vi har som mål at du skal bli virkelig fornøyd!

Vi hjelper deg gjerne!

Har du spørsmål om Axon Profil sine ballonger med trykk så hjelper vi mer enn gjerne til. Send en e-post eller ring oss så hjelper vi deg. Er det viktig at det blir helt riktig ballongfarge sender vi gjerne ut en prøve av den aktuelle fargen så du selv kan bedømme om dette er den riktige fargen for deg. Selvfølgelig kan vi også hjelpe deg med spørsmål av mer teknisk natur og vi bistår også gjerne om du trenger hjelp med din trykkfil. Tvil ikke, bare kontakt oss i dag!

Kund-service