1. Startside
 2. Messe
 3. Ballonger

Ballonger med trykk

Tenker du på ordet fest, så tenker du sannsynligvis på ballonger! Uansett om bedriften feirer nyopprettelse eller feirer jubileum så er ballonger en must. Hvorfor da ikke gjøre litt ekstra reklame for bedriften med å bruke reklameballonger? Axon Profil har ballonger med trykk i alle regnbuens farger!

9 produkter
Tips!

Ballonger med trykk er den ultimate reklameplakaten.

Ballonger med trykk synes på lang avstand, er ofte fargeglade og lokker til seg blikk når de beveger seg i vinden. Som en bonus bæres ofte reklamebudskapet ditt frem av glade barn.

Ballongene våre trykkes vanligvis med silketrykk. Det betyr at trykkfargen presses igjennom en finmasket duk som er spent opp på en ramme. Duken slipper bare gjennom farge på nøyaktig riktig sted, noe som gir en førsteklasses trykkvalitet. Ballongene trykkes alltid oppblåst.

For deg som vil trykke et foto eller uvanlig mange farger, så anbefaler vi ballongen Solid Photo. Denne ballongen trykkes i CMYK, og er spesiallaget til avanserte trykk.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Mer om Axon Profils ballonger

Axon Profil tilbyr ballinger av høy kvalitet til en rimelig penge, med trykk og rask leveranse. Normal leveringstid er 2 uker, men om det virkelig er travelt kan vi mot en ekspressavgift klare å få til en leveranse på så kort tid som 5-7 arbeidsdager. Vi trykker våre ballonger i et trykkeri med lang erfaring med ballongtrykk. Å trykke ballonger er nemlig en spesiell kunst som ikke alle trykkerier behersker. Miste bestillingsmengde er 1000 stk og det er da mulig å trykke med maksimalt to farger. Fra 3000 stk kan man trykke med maksimalt fem farger. Det er mulig å fylle ballongene med helium. Helium forsvinner dog ganske raskt og gjør at formen forsvinner etter ca ett døgn. Vi anbefaler derfor at vanlig luft benyttes. Hos oss finner du også et flertall praktiske tilbehør som ballongpinner og ballongpumper.

Ballonger i markedsføringen

Ballonger med trykk er et festlig profilprodukt som er perfekt ved for eksempel messer, innvielser og åpne hus. De er veldig billige i innkjøp og skaper, for en liten penge, både trivsel og tydelig reklame. Ballonger finnes i mange ulike farger, så det er lett å fine en farge som matcher ditt firma sine farger. Du kan også blande ulike farger så lenge trykket og trykkfargen er den samme. Man behøver altså ikke bare begrense seg til en ballongfarge, men skape en herlig miks av farger. Å blande fargene er særlig trivelig når man har tenkt til å dekorere et messelokale eller lignende. Ballonger er ikke bare en dekorasjon, men også først og fremst alle barn sin favoritt. Alle barn elsker ballonger! Å dele ut ballonger med trykk kan derfor være en smart måte på lokke barnefamilier inn i din butikk eller til din monter. For en ekstremt lav kostnad kan man nå mange nye kunder og samtidig gjøre en hel masse barn lykkelige. Hva er vel bedre enn det?

Ballonger med fototrykk

Har du et litt mer avansert motiv du vil trykke så kan vi tilby ballonger med fototrykk. På disse ballongene kan man trykke logoer med mange farger eller ekte fotografier. Fototrykk er noe dyrere enn et normalt trykk, men resultatet blir på den andre siden riktig fantastisk. Trykket holder absolutt toppklasse. Takket være at du har så få begrensninger kan du slippe løs fantasien når det gjelder motivet. Kanskje et foto av hele personalet? Eller firmaets maskot? Du bestemmer selv! Før vi trykker ballongene får du alltid en digital korrektur der du ser eksakt hvordan trykket kommer til å se ut. Vil du gjøre noen endringer gjør vi disse og sender ut en ny korrektur. Vi har som mål at du skal bli virkelig fornøyd!

Vi hjelper deg gjerne!

Har du spørsmål om Axon Profil sine ballonger med trykk så hjelper vi mer enn gjerne til. Send en e-post eller ring oss så hjelper vi deg. Er det viktig at det blir helt riktig ballongfarge sender vi gjerne ut en prøve av den aktuelle fargen så du selv kan bedømme om dette er den riktige fargen for deg. Selvfølgelig kan vi også hjelpe deg med spørsmål av mer teknisk natur og vi bistår også gjerne om du trenger hjelp med din trykkfil. Tvil ikke, bare kontakt oss i dag!

Ballonger til arrangementer

Uansett om bedriften skal ha ny produktlansering, feirer jubileum eller skal stille ut på messer, så slår ballonger aldri feil. Sett ditt preg på feiringen med å investere i ballonger med trykk. En enkel måte for å få virksomheten til å synes litt ekstra, eller fremheve det dere feirer med en egen farge. Her hos Axon er mulighetene mange. Gå for eksempel ikke glipp av de miljøvennlige alternativene.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • Trykk
  • 4-fargers fototrykk
  Trykk
  4-fargers fototrykk
 • Eco
  • Eco
 • Ekspress
  • Ekspress