1. Startside
 2. Messe
 3. Engangstatoveringer

Engangstatoveringer

Engangstatoveringer i eget design er en profileringsklassiker som alltid er like populære. Produktet er ikke bare populært blant barn og unge, men også blant voksne. Engangstatoveringer med trykk er perfekte til firmafesten! Hos Axon Profil kan du velge mellom et stort antall ulike størrelser og former. Minste antall er bare 1000 stk. Vil du ha en skisse? Helt uproblematisk, det fikser vi!

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Engangstatoveringer med eget trykk

Axon Profil tilbyr et brett sortiment av engangstatoveringer med eget trykk. Engangstattoveringer, som også kalles rub-ons, er utmerkede profileringsartikler for først og fremst barn og ungdom, men også for voksne. Produktet er billig i innkjøp, tar liten plass å lagre, er lett å dele ut og har lang holdbarhet. Med andre ord: et perfekt reklameprodukt!

Flere ulike format

I Axon Profils sortiment finner du engangstatoveringer i en rekke ulike formater. De to mest populære størrelsene er 50 x 50 samt 63 x 38 mm. De har både en en perfekt størrelse som passer de aller fleste uansett om man er voksen eller barn. I sortimentet finnes også større modeller for de som virkelig vil ha et stort motiv. Alle våre engangstatoveringer trykkes med 4-fargers fototrykk. Det innebærer at det går fint å velge avanserte motiver som detaljerte logotyper, tegninger eller fotografier. Det går selvsagt fint å trykke helt vanlige logoer i for eksempel en eller to farger. Et vanlig spørsmål som ofte dukker opp ved bestillinger er om motivet må være speilvent så det blir riktig når engangstatoveringen applikeres på armen. Svaret er at det skal den ikke være. Vårt grafiske studio vender logoen så den blir riktig. Du får nøyaktig det samme som våre andre produkter, en digital korrektur som du må godkjenne før vi starter trykkingen. Du har dermed muligheten til å kontrollere at alt er riktig. Til slutt kan det nevnes at alle Axon Profil sine engangstatoveringer oppfyller de sikkerhetskrav som stilles etter gjeldende lov (bla EC 1907/2006, 76/768/EEC, EN-71). Når du bestiller fra Axon Profil kan du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt.

Til hvem passer engangstatoveringer?

Hvordan og til hvem deler man ut engangstatoveringer? Det finnes mange ulike måter. Den mest vanlige målgruppen er barn og ungdom. Til dem er det vanlig å gi tatoveringene på ulike sammenkomster, som åpne hus, skolebesøk, forestillinger eller konserter. Takket være produktets lave pris og smidige format er det også vanlig at de spres via reklame i posten. Engangstatoveringer med trykk er også veldig populære på messer, der de komplementerer de litt mer tradisjonelle reklameproduktene som reklamepenner og godteri. Produktet signaliserer lekehnet og gir ditt varemerke en ungdommelig touch. Engangstatoveringer er også populære ved foretaksfester, der man på gøy kan dele dem ut til personalet. For eksempel kan man trykke ulike, lystige budskap på dem.

Hvordan fungerer en engangstatovering?

Om du ikke tidligere har festet en engangstatovering kan det være litt uklart hvordan det fungerer. Det første steget er å ta bort beskyttelsesplasten på tatoveringen. Man plasserer den deretter på en valgfri plass på kroppen, for eksempel på armen, og dynker den lett med vann, gjerne med hjelp av en svamp. Deretter trykker man tatoveringen mot huden i ca 30 sekunder. Man skal være nøye så engangstatoveringen ligger helt i ro. Gjør den ikke det så risikerer man at den går i stykker og motivet kommer ikke til å bli lagt på riktig. Til slutt tar man bort papiret og etter det var man ferdig! Lett eller hva? Hvor lenge en engangstatovering sitter på kommer an på flere ulike faktorer. Normalt sitter den i 3 - 5 dager, men om du dusjer hver dag vil den nok sitte kortere. For å få løs engangstatoveringen kan du bløtlegge den med lunket vann og litt såpe, og så forsiktig gni den bort med hjelp av en klut.

Vi hjelper deg gjerne

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på Axon Profil om du har spørsmål eller om du vil ha tips og råd omkring engangstatoveringer med trykk. Vi har lang erfaring med å selge dette produktet og vet alt som er å vite om dem. Vi har alltid prøver på lager om du vil se og teste dem før du bestiller. Kontakt oss allerede i dag så hjelper vi deg videre.

Et perfekt produkt til brukt utendørs

2023, er året der mange flere omgås utendørs. Hva kan da være bedre enn engangstatoveringer med eget trykk? Siden produktene påføres huden, er det perfekt til kampanjer utendørs. Det er en populær reklameartikkel som gir god reklame både til gamle og unge. At produktet også er ekstremt billig i innkjøp, er det en stor bonus. Engangstatoveringen kan settes på armen, hånde, eller hvorfor ikke på benet for å de som vil ha det litt ekstra gøy. Om virksomheten din ikke har brukt dette produktet i markedsføringen tidligere, er det akkurat i år en aldeles perfekt mulighet.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet