1. Startside
 2. Kontor
 3. Dokumentmapper

Dokumentmapper med trykk

Hos Axon Profil kjøper du tilbudsmapper med trykk fra bare 200 stk. Vi har flere standardmodeller å velge mellom, som du også kan få med rask levering. Alle modellene trykkes helt etter egne ønskemål. Bare last ned trykkmalen og lag en unik tilbudsmappe i eget design. Trenger du hjelp? Kontakt oss, vi er her for å hjelpe deg! Hos oss er det lett å kjøpe tilbudsmapper med egen logo.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Dokumentmapper som profileringsartikkel

Dokumentmapper med trykk har mange bruksområder. Når man for eksempel overleverer et viktig dokument til en kunde så utstråler du høyere profesjonalitet om du gjør det med en tilbudsmappe med trykk. Viktige dokumenter skal alltid oppbevares sikkert, og en mappe beskytter dokumentene fra å bli krøllete eller skades på annet vis. En dokumentmappe gjør også at du selv og kunden har alle detaljer samlet på ett sted.

Flere ulike modeller

Axon Profil tilbyr flere ulike, rimelige dokumentmapper. Samtlige modeller kan kjøpes fra et så lite antall som 200 stk. Hvilken dokumentmappe du bør velge kommer an på et flertall ting, som hvilken størrelse du vil ha på dokumentmappen. De fleste modellene er i A4-format, men de kan være i ulike tykkelser, det vil si hvor mange ark det er plass til. Har du tenkt til å fylle mappen med et stort antall ark bør du velge en med en solid rygg. Bortsett fra tykkelsen så er dokumentmappene litt forskjellig designet. Visse modeller har runde kanter, imens andre har mer tradisjonelle, rette kanter. Tross forskjellene så er dokumentmappene forholdsvis like hverandre og kostnadene er heller ikke så sprikende. Hvordan velger man da modell? Har man ingen spesielle preferanser i sitt valg bør man velge en av våre virkelige storselgere. Man er da garantert en dokumentmappe med trykk i høy kvalitet, til en attraktiv pris.

Noen ulike bruksområder

De fleste firmaer har brukt for dokumentmapper med trykk. Eksemplene er mange. Eiendomsmegleren behøver mapper til å dele ut informasjon rundt boligen til kjøpere. Produsenten av kjøkkeninnredning trenger mapper for å dele ut kostnadsforslag og skisser til potensielle kunder. Bilforhandleren behøver en dokumentmappe for å sende med alle dokumentene som tilhører en solgt bil. Dokumentmapper med trykk kan benyttes på veldig mange ulike måter, som gjør de til utrolig allsidige og praktiske profilprodukter. Trykkoverflatene er store, og det betyr store muligheter til å synliggjøre sitt varemerke. Merkingsmetoden for de fleste modeller er et 4-fargers fototrykk, som gjør det mulig å trykke avanserte motiver, og som navnet tilsier, til og med fotografier kan trykkes på mappene. Her finnes det mulighet til å skape virkelig unike og slående dokumentmapper som kommer til å imponere dine kunder. Visse modeller har elastisk bånd som holder dem lukket. Denne typen mapper kalles ofte en snormappe. Snormapper med trykk koster noe mer enn vanlige dokumentmapper, men er på en annen side mer romslige enn de andre. Når du deler ut en snormappe til en kunde så viser du ekstra tydelig at du bryr deg om innholdet, som gir en enda mer profesjonell fremtoning. Generelt tar man vare på dokumentmapper, som gjør at det finnes store sjanser for at mottageren vil påminnes om ditt foretak i lang tid fremover.

Vi hjelper deg gjerne

Om du føler deg usikker i valget av tilbudsmappe med trykk, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi svarer gjerne på dine spørsmål og gir deg produktforslag. Er det en spesiell modell du gjerne skulle sett nærmere på før du bestiller, så sender vi deg gjerne et kostnadsfritt prøveeksemplar. Axon Profil har vært i bransjen siden 2006, og er i dag den ledende aktøren på profileringsmarkedet. For å være sikker på at alle kunder blir fornøyde, går vi alltid de ekstra stegene som kreves. Kontakt oss allerede i dag! Vi har all den nødvendige ekspertisen som trengs for at den nye tilbudsmappen med eget trykk skal bli helt perfekt.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • 4-fargers fototrykk
  • Trykk
  4-fargers fototrykk
  Trykk
 • Eco
  • Eco