1. Startside
 2. Vesker
 3. Papirposer

Papirposer med trykk

Axon er proffe på papirposer med trykk. Vi har lang erfaring med å lage papirposer med trykk til bedrifter. Mange av papirposene lages på bestilling, noe som gjør at du kan få trykk på alle sidene av papirposen. I utvalget finner du modeller med tvunnet og flatt håndtak. Vi har også litt mer luksuriøse modeller med håndtak i tekstil.

24 produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Om våre papirposer med eget trykk

Axon Profil sine papirposer med trykk lages helt etter bestilling. Det innebærer at det ikke finnes noen begrensninger når det gjelder trykkoverflaten, du designer helt selv alle sidene på posen. Til din hjelp finnes en pdf-mal på de respektive produktsidene. Med opp til tre trykkfarger trykker vi normalt fargene etter Pantoneskalaen og ved fire og flere farger trykker vi i CMYK. Ved spesialbestilling kan vi trykke fire eller flere farger etter Pantoneskalaen. Når det gjelder våre papirposer med snørehåndtak bestemmer du selv fargen på håndtakene. Det finnes et stort antall ulike farger å velge i.

De ulike papirkvalitetene

De ulike modellene lages i litt ulike papirkvaliteter. Noen av våre mest populære modeller ar laget av et hvitt, blanklaminert papir som gir posen et luksuriøst utseende. Med blanklaminering blir også papiret mer slitesterkt og tåler vann litt bedre. For de som har et trykk som inneholder hvit trykkfarge er det også en fordel å velge et hvitt papir. En sort pose med hvit tekst trykkes derfor bare med 1-fargers trykk i svart. Det er gode nyheter for deg som leter etter billige papirposer med trykk! En annen vanlig papirkvalitet er et ubehandlet brunt papir. Dette gir posen en mer rustikk følelse og er dessuten et utmerket valg for deg som ønsker en mer miljøvennlig pose med trykk.

Produksjon innenfor EU

Axon Profil sine papirposer produseres innenfor EU. Dette gjør at vi kan tilby relativt små minimumskvantiteter og raske leveranser. Mange andre aktører på markedet har sin produksjon i Asia, som innebærer lange leveransetider. En annen fordel med å ha produksjonen plassert i Europa er at man lettere kan være sikker på at kvaliteten på produktene er høy og at produksjonsforholdene er gode.

Håndtak som er tvinnet eller flate?

Snorhåndtak er det gitte valget for litt mer eksklusive papirposer med eget trykk. Men, hvordan er det egentlig når det gjelder litt enklere papirposer? Bør jeg velge tvinnet eller flate håndtak? Spørsmålet handler helt og fullt om hva du liker og egen smak. Det går trender i hva som er mest populært, og akkurat nå er det tvinnede papirhåndtak som er mest populært blant de som kjøper papirposer med trykk. Håndtak som er tvinnet gir kanskje et mer eksklusivt inntrykk, mens de flate håndtakene gir et mer rustikt inntrykk.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet