1. Startside
 2. Fritid
 3. Sommerprodukter
 4. Badeballer

Badeballer med trykk

Badeballer med trykk er en perfekt profileringsartikkel for deg som ønsker å bli assosiert med sommer, sol og strandliv. Hos Axon Profil finner du alle typer badeballer. Vi har alt fra klassiske tofargede badeballer til kule badeballer med emoticons. Minsteantallet er bare 25 stk. Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å lage badeballer med eget trykk.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Badeballer med trykk

Badeballer symboliserer for de fleste sommer, sol og lekenhet. Mange foretak benytter seg i dag av badeballer med trykk for å rette oppmerksomhet mot sitt varemerke på sommeren. Som kjent benyttes badeballen mest på ferie og i sommeraktiviteter, for eksempel på stranden eller campingplassen. Den egner seg like bra for voksne som for barn. I det minste for voksne som har barnsligheten i behold. Et profilprodukt som gir mennesker fysisk stimuli og glede gir ditt foretak bra reklame og mye goodwill. Pass derfor på å dele ut badeballer med trykk til kunder og ditt eget personale i god tid før ferien!

Et profilprodukt for sommeren

Badeballer er et typisk sommerprodukt og egner seg derfor utmerket til markedsføringskampanjer før og underveis i sommeren. Enten den kommer til bruk på firmafesten utendørs eller av en ansatt på ferieturen så gir badeballer med trykk gode signaler om ditt varemerke. En badeball forbindes ofte med sommer, glede og god helse, som gir trivelige assosiasjoner til ditt foretak. Denne typen profilprodukter viser også at ditt foretak er profesjonelt, men samtidig kreativt og lekent mot kunder og ansatte. Badeballer med trykk er et utrolig rimelig profilprodukt som egner seg både for å dele ut til egne ansatte på foretaket og til dine kunder. Det kan være en kul idé å overraske dine ansatte og dine viktigste kunder med en badeball med trykk og noen andre kule sommerprodukter. Badeballer passer også utmerket som profilprodukt på messer og events. Stiller ditt foretak ofte ut på messer med dette derfor det perfekte produktet for deg. De fleste mottagere kommer til å ha stor glede av dette profilproduktet. Enten kommer de til å benytte den selv, eller gi den videre til barn eller barnebarn. Uansett vil gaven garantert bli satt pris på og komme i bruk når en mulighet byr seg.

Hva man skal tenke på før bestilling

Trykket på badeballen velger du helt selv. Det er vanlig at man trykker sin egen logo, samt en kul slogan. Teksten kan gjerne være noe morsomt med relasjon til sommeren. Badeballenes trykkoverflate er litt ulike, det kommer an på hvilken modell du velger. Den maksimale trykkoverflaten kan du se på de respektive modellenes produktsider. Før trykket legges på badeballene så sender vi deg alltid en digital korrektur så du kan se nøyaktig hvordan trykket vil se ut. Du vet altså alltid hvordan badeballen kommer til å se ut før du godkjenner noe for trykk. De fleste profilprodukter synker i pris når man bestiller større kvantiteter, og dette gjelder også for badeballer med trykk. Til forskjell fra visse andre profilprodukter har badeballer ingen best-før-dato, som innebærer at du kan ha de på lager og dele dem ut over mange år. Badeballene leveres uten luft, som gjør at de krever lite oppbevaringsplass og produktene er dessuten uten press fra trender. Badeballens design endres skjelden, og det er derfor usannsynlig at designet skulle bli umoderne. For å hjelpe foretak med lavere markedsføringbudsjetter så tilbyr Axon Profil flere modeller med lave minimumskvantiteter. Leveransetiden er normalt 2-3 uker, men kontakt oss alltid om du har det travelt. Ofte kan vi nemlig levere litt raskere enn som så. Å trykke på badeballer er ikke helt enkelt. Det er en kunst som ikke alle trykkerier behersker. Vårt trykkeri har dog lang erfaring med trykk på denne typen produkter, som gjør at du alltid kan være sikker på at trykket holder. Glem ikke at vi finnes her for deg om du trenger hjelp! Du er velkommen til å kontakte oss via nettsiden, telefon eller e-post, og vi gir deg gjerne et tilbud om så er ønskelig. Axon Profil har lang erfaring med profilerte sommerprodukter og kan derfor gi deg verdifulle tips og råd i vaget av produkt. Vi tilbyr og så gratisprøver som innebærer at vi kan sende en prøve til deg i tilfelle du vil se og teste badeballen før du bestemmer deg.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Farge
  • Sort
  • Hvit
  • Rød
  • Blå
  • Grønn
  • Gul
  • Oransje
  • Lilla
  Sort
  Hvit
  Rød
  Blå
  Grønn
  Gul
  Oransje
  Lilla