• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Høyttalere med trykk

Høyttalere med trykk er et hyggelig og nyttig profilprodukt som passer like bra på kontoret som hjemme. Produktene koster litt mer enn det gjennomsnittlige profilproduktet, som gjør at det først og fremst egner seg for litt viktigere kunder. Axon Profil tilbyr markedets kanskje bredeste sortiment av høyttalere. Hos oss finner du alt fra litt billigere, tradisjonelle høyttalere til førsteklasses bluetooth-høyttalere.

st
Sortere etter:

Høyttaler med firmatrykk

Vil du sette ditt foretaksnavn på en av markedets heteste produkter? Høyttalere med trykk er da det riktige valget. Det er et profilprodukt som utstråler teknik, ungdomlighet og fleksibilitet. Egenskaper som et hvert moderne foretak gjerne utstråler. Produktet er noe dyrere i innkjøp enn det gjennomsnittlige profilproduktet og passer til å dele ut til en mer nøye utvalgt målgruppe. Det er dog et profilprodukt med lang levetid og ens logo vil eksponeres på et tydelig og varig sett. En annen stor fordel er at den passer like bra for gammel og ung og for kvinne som mann. Axon Profil tilbyr ett av markedets største sortimenter av høyttalere med trykk. Her følger litt nærmere informasjon som forhåpentligvis gjør valget enklere for deg.

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Hos Axon Profil finner du høyttalere så små at de kan festes på mobiltelefonen og litt større modeller til å for eksempel ha på skrivebordet. De mindre modellene tilbyr fleksibilitet og er lette å ta med seg over alt, men kan selvsagt aldri konkurrere med de større modellene når det kommer til lydkvalitet. Man må derfor bestemme seg for hvilken av disse egenskapene som er viktigst. Man bør også tenke på at ikke alle logoer er mulig å trykke på de aller minste modellene. Har man en uvanlig detaljert logo har man iblant ikke noe annet valg enn å velge en litt større høyttaler med større trykkoverflate. På visse modeller kan man trykke direkte på høyttalergitteret og man får da ikke bare et uvanlig stort trykk, men også en tydelig eksponering av logoen midt på høyttalerens front. I de fleste tilfeller holder det med et ganske diskret trykk ettersom en høyttaler normalt bare er tenkt å lage reklame direkte til mottageren og ikke en større krets mennesker. Produktet er også et litt dyrere profilprodukt og man vil da ofte holde profileringen litt mer diskret.

Noen tanker angående lydkvalitet

Høyttalerens størrelse har en stor innvirkning på lydkvaliteten. En litt større høyttaler har ofte bedre lydkvalitet enn en mindre. Å skape bra lyd fra en liten enhet er vanskelig. Er lydkvaliteten viktig bør man derfor altså velge en større modell. Utover sammenhengen mellom størrelse og lydkvalitet kan man også se på de respektive modellenes watt-angivelse. For å gi en indikasjon på lydkvalitet har alle Axon Profils høyttalere en watt-angivelse. Watt-verdien beskriver egentlig bare den effekten som høyttaleren tåler uten å gå i stykker, men i mangel på andre måleenheter gir det også en viss indikasjon på en høyttalers lydkapasitet. En annen faktor er selvfølgelig prisen. En litt dyrere høyttaler har nesten alltid en mer sofistikert konstruksjon, som også påvirker lyden på en positiv måte.

Høyttaler med ekstra funksjoner

Gjennom å velge en høyttaler med noen ekstra funksjoner får man både en mer nyttig og et mer unikt profilprodukt. For eksempel kan det handle om en innebygget fjernutløser for mobiltelefonens kamera, eller at den har en mobilholder. Andre egenskaper kan være en innebygget powerbank eller at høyttaleren er vanntett. Det finnes også kule modeller som bytter farge når de er skrudd på. En perfekt partyhøyttaler altså! Høyttalere med trykk er et fantastisk profilprodukt som garantert vil bli brukt av mottageren. Kontakt oss gjerne så hjelper vi deg videre!

Kund-service