• Fri frakt
  • Norges største sortiment
  • Alltid skisse & tilbud

Minnepinner

Axon Profil tilbyr et enormt utvalg av USB-minnepinner med trykk. Vi har alt fra eksklusive modeller av metall til miljøvennlige USB-minnepinner av tre. Vi har noe for alle.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Touchpenner
Touchpenner

Enormt sortiment av touchpenner. Vi har modeller i alle prisklasser.

Laptopfutteral
Laptopfutteral

Laptopfuteral i alle størrelser og materialer.

Planter
Planter

Planter og frøposer med trykk. Et profilprodukt med sterk symbolverdi.

Dokumentvesker
Dokumentvesker

Enormt sortiment av dokumentvesker med reklametrykk.

Handlenett
Handlenett

Handlenett av alle typer material, former og prisklasser.

PC-vesker
PC-vesker

PC-vesker med trykk eller brodering i alle prisklasser.

Spesialpenner
Spesialpenner

Ønsker du en litt spesiell penn? Besøk da vårt sortiment av spesialpenner!

Minnepinner med trykk

Minnepinner, eller USB-minne som det også heter, med trykk er et allsidig reklameprodukt som ikke bare har reklame på seg, men også kan fylles med reklame. Minnepinner er uslåelige i situasjoner der for eksempel et prospekt en rapport og foretakspresentasjoner skal deles ut. De er billige i innkjøp og preget med et foretakstrykk gjør de også nytten som reklame for det aktuelle foretaket. Reklameproduktet er dessuten en gave mottageren kan bruke senere.

Skreddersydd Minnepinne

USB-minnene kan kjøpes med et flertall ulike minnekapasiteter og slik som mange andre tekniske produkter øker minnekapasiteten for hvert år som går, samtidig som prisene står stille eller til og med går ned. I prinsippet er alle minnepinner med trykk som blir solgt laget i Asia. Dette gjør at prisene i perioder kan variere sel om pristrenden generelt er nedgående. Takket være at minnepinnene trykkes og laget etter bestilling kan de skreddersys etter særskilte ønsker. Det er for eksempel, mot et mindre pristillegg, mulig å legge inn filer, det vil si at fabrikken lagrer en eller flere filer på de bestilte minnepinnene. Denne tilleggstjenesten er uvurderlig for alle som planlegger å dele ut et større antall USB-minner. Denne tjenesten er kostnadsfri. Utover dette finnes et stort antall USB-tilbehør som kjeder, nøkkelringer og spesialinnpakkninger.

Markedets bredeste sortiment

Axon Profil har et meget stort sortiment av minnepinner. Foruten et enormt sortiment av standardmodeller har vi også et brett sortiment av mini-USB-minner og miljøvennlige modeller. Vi har minnepinner med fototrykk, vanntette USB-modeller, modeller med nøkkelring og USB-minne i kredittkortstørrelse. Vi har USB-minne formet som hjerter, gullbarrer, penner, sprøyter og biler. Kort sagt: vi har noe for alle!

Kund-service