• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Powerbanks med trykk

Powerbanks er et ekstra batteri til for eksempel mobiltelefonen, lesebrettet eller kameraet. Behovet for en ekstra strømkilde har økt i takt med at mobiltelefonens skjermer har blitt større og løsningen har vært powerbanks. Batteritiden i en powerbank utrykkes i mAh (Milliamp Hours) og er en viktig verdi når man velger en passende modell. Axon Profil har et meget brett sortiment av powerbanks med trykk. Hos oss finner du modeller i alle prisklasser og også en hel del spesialmodeller med ekstra funksjoner.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Trådløse ladere
Trådløse ladere

Trådløse ladere for mobiltelefoner.

Powerbanks med eget trykk

Powerbanks med trykk er et produkt som går hjem hos de fleste. Med dette produktet har man alltid en portabel batterikilde nært for hånden, som du får eksempel kan lade din smarttelefon med. Å alltid måtte lete etter faste strømkilder er nå, takk og pris, et fjernt minne! Overraske firmaets ansatte med hver sin powerbank, eller hvorfor ikke dele dem ut som en hyggelig giveaway på messer, samtidig som du profilerer og eksponerer foretaket med deres logo. Axon Profil tilbyr et brett sortiment av denne typen batterikilde, for at det skal bli enklere for deg å finne den powerbanken som passer best for ditt firma eller din organisasjon. Powerbanks er et annet navn for portabel lader, nødlader, nødbatteri, batteribank, ekstern lader og er et ekstra batteri til for eksempel mobiltelefon, nettbrettet eller kameraet. Behovet for en ekstra batterikilde har økt i takt med mengden av elektronikk rundt oss og hvor avansert den blir. Produsenter av elektronikk prøver hele tiden å utvikle enheter som bruker så lite strøm som mulig, og med større kapasitet på batteriene. Elektronikken blir dog hele tiden mer avansert og strømkrevende. Mobiltelefonens skjermer for eksempel har blitt mye større den siste tiden, som krever batterier med høyere kapasitet. Vi trenger å lade mye oftere og løsningen på dette store problemet har vært powerbanks, som har vist seg å være et veldig bra hjelpemiddel. Spre og styrk ditt varemerke på en smart måte gjennom å dele ut en portabel lader med trykk til firmaets ansatte, deres kunder og på messer. Dette produktet kommer garantert til å bli benyttet over en lang periode, ettersom det kan tas med overalt, det innebærer at ditt varemerke får godt med eksponering og kan tiltrekke seg helt nye kunder.

Hvilken powerbank med trykk burde man velge?

Det behøver ikke å være så komplisert å velge riktig powerbank med trykk, men det finnes en del ting man bør tenke på for å så enkelt så mulig kunne finne og velge den modellen som best passer deg og dine behov. Batteritiden i en powerbank uttrykkes i mAh (Milliamp Hours) og er en viktig verdi når man velger en passende modell. Hos oss finner du modeller i alle prisklasser og også en hel del spesialmodeller med ekstra funksjoner. I vårt sortiment har vi både modeller som kan lades med andre strømkilder såvel som fra solceller på selve powerbanken. Det første man trenger å tenke på er hvilken ladekapasitet man vil ha på powerbanken. I vårt sortiment har vi alt fra powerbanks med mindre kapasitet på 1.000 mAh som for eksempel kan festes på nøkkelknippet, til større batterikilder på 20.000 mAh som er såpass kraftige at du kan lade alt fra nettbrett til kameraer, hodetelefoner eller høyttalere flere ganger. Jo større ladekapasitet batterikilden har, desto større pleier prisen være, med en del unntak. Vi på Axon Profil anbefaler at du velger en modell med mindre ladekapasitet om du har tenkt til å dele dem ut som giveaways på messer eller som gaver til kunder. På denne måten kan du holde kostnadene nede. Om du derimot skal dele ut powerbanks med trykk til de ansette i firmaet kan det være en god idé å velge å investere i en dyrere modell, for å gi de ansatte det de trenger og passe på at de er godt utrustet og alltid fulladet og klare. Med en powerbank med lav kapasitet kan du lade din mobiltelefon ca en gang, så med en med høy kapasitet kan du lade din mobil flere ganger før den går tom.

Kunsten å velge farge

Når du har tatt en beslutting om hvilken kapasitet du behøver er det på tide å bestemme ønsket farge på powerbanken. Her er det best å gå ut ifra ditt firma sin grafiske profil så fargen matcher de fastsatte foretaksfargene eller er i nøytralt sort, grå eller hvit. I de fleste tilfeller er det siste det beste alternativet. Å finne en modell som har eksakt riktig farge er ofte veldig vanskelig. Bedre å velge en nøytral farge og la trykket være i de riktige firmafargene.

Redningen i nøden

Powerbanks har i den siste tiden blitt redningen i nøden for den konstant økende skaren av mennesker som stadig benytter seg av elektroniske apparater i hverdagen, og der produktene det snakkes om er avhengig av batteritid, som er veldig vanlig. Vi har alle for eksempel vært med på slitsomme og plutselige strømavbrudd, og at det ikke har vært noen strømuttak i nærheten. Om du hadde eid og hatt med deg en powerbank i disse situasjonene hadde du ikke behøvd å uroe deg. Har du en høy ladekapasitet på din powerbank, så kan du fortsette å benytte din enhet i flere timer, til tross for at du mangler din vanlige strømkilde. Dette kan utgjøre forskjellen mellom å lykkes og å mislykkes. Styrk varemerket gjennom å investere i powerbanks med trykk, som du senere kan gi til dine ansatte og de viktigste kundene. De kommer garantert til å sette pris på denne gaven, og forhåpentligvis vil den bli benyttet daglig! Powerbanks er noe mange setter stor pris på og en nyttig ting å ha på kontoret. Det er også populært i ferietid, når man vil at utrustningen, for eksempel kamera eller smarttelefon, er fulladet så man kan ta fine feriebilder uten å behøve å uroe seg for hvor mye batteritid som gjenstår i enheten. Det er ikke alltid man har tilgang til et strømuttak, og hva er da bedre enn å ha med seg en portabel lader som du kan benytte som du vil, så fort utstyret begynner å miste batterikraft. Foruten at powerbanks er veldig nyttige så er de ofte også veldig pene rent estetisk. De er designede for å kunne tas med overalt, hver man enn er og da er selvsagt størrelsen av en stor betydning. En powerbank med større ladekapasitet har en tendens til å også være noe større, men aldri så stor at den ikke får plass i jakkelommen, innerlommen eller lignende. En portabel batterikilde klarer man seg kort sagt ikke uten når man først har innsett dens praktiske fordeler og bruksområder!

Kund-service